Lægård Revision er et mindre revisionsfirma beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København.
Vore medarbejdere tilbydes spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds- og privatliv.
Læs mere på vores hjemmeside.
Del på

Bliv revisorelev eller trainee i et ungt dynamisk firma.

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Virksomheden er kendetegnet ved deres stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. De har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Der er tale om et mindre revisionsfirma beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København. Lægård Revision har tidligere gode erfaringer med at oplære elever/trainees.

Din profil

Vi leder efter dig, som:

  • Har bestået eller består sommeren 2021 HHX, financiel controller, finansbachelor e.l
  • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig
  • Er positiv og ansvarsbevidst
  • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher
  • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Jobbet

I din hverdag vil du være en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone.

Dine arbejdsopgaver vil være spændende og alsidige inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds-og privatliv.

Når introduktionsperioden er overstået, vil arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver. I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet.

Du tilbydes en stilling i en dynamisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone. Internt i firmaet bliver der gjort en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, fællesoplevelser m.m.

Tiltrædelse er nu eller senest pr. 1. september 2021, så det betyder ikke noget, hvis du først er færdiguddannet forår/sommer 2021.

 

Interesseret? 

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Camilla Rimmer fra PersonalePolitikken

på mobil: + 45 513 579 63

 

PersonalePolitikken varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende, ligesom der vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Læs mere om Lægård Revision på www.laegaard.dk

Ansøgningsfrist: 31-08-2021

Powered by JobNext