Lægård Revision er et mindre revisionsfirma beliggende i Tietgens Have over for Nordhavn Station på Østerbro.
Vore medarbejdere tilbydes spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds- og privatliv.
Læs mere på vores hjemmeside.

Bliv studentermedarbejder i et ungt dynamisk firma

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med fokus på ambitiøse virksomheder og stor erfaring med iværksætteri og vækst.

Vi er et mindre revisionsfirma, som har hjemme i Tietgens Have over for Nordhavn Station på Østerbro. Vi sætter altid kunden i centrum, og sætter en stærk faglig profil i spil, med adgang til alle relevante kompetencer. Kundeporteføljen er solid, og består typisk af mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Din profil:

Vi leder efter dig, som:

  • Lige er startet på eller i gang med cand.merc.aud.-studiet på fuldtid eller som erhvervskandidat.
  • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig i en spændende revisionsbranche.
  • Er positiv, ansvarsbevidst og har godt humør.
  • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher.
  • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder systematisk samt kvalitetsbevidst med frihed under ansvar.

Jobbet:

Du vil hos Lægård Revision blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone, hvor faglige og sociale arrangementer prioriteres. Vi gør en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, faglige orienteringsdage, fællesoplevelser, m.m.

Vi støtter vores nye medarbejdere aktivt gennem et program af aktiviteter. I introduktionsforløbet vil du bl.a. blive tilknyttet en mentor, som er med til at sikre din faglige udvikling og at du er tryg i dine arbejdsopgaver.

Efter introduktionsperioden vil dit arbejde være præget af stor selvstændighed, med styring af egne opgaver og ansvarsområder. Du vil have gode muligheder for fleksible arbejdstider, således at du har tid til dit studie og opgaver. Arbejdstiden aftales med din mentor.

Dine fremtidsudsigter:

Vi ansætter med henblik på at kunne tilbyde dig en fast stilling, når dit cand.merc.-studie er afsluttet, med mulighed for støtte til videreuddannelsen til statsautoriseret revisor.

Vi har brug for ekstra hænder allerede i dag, så vi håber, at du kan tiltræde hurtigt.

Interesseret?

Så send din ansøgning og relevante papirer via nedenstående knap. Ønsker du yderligere oplysninger eller et bredere kendskab til vort firma, er du velkommen til at kontakte Kurt Lægård på kl@laegaard.dk, eller læse mere om Lægård Revision på www.laegaard.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!